Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещите в Русе - снимки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги изложих се яко ама не по моя вина...исках да дойда но вчета късно тръгнав за Варна и днес се върнах 17:30 чак. Мн алфи с варненски номера видях да се връщаха от Русе за Варна в следобедните часове, да не са били на гости .
    Има ли снимки от срещата? Няма да пропусна следващата среща!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
      Ами господина ''Шумахер'' що неска ''осра ританките'' и не дойде на среща да видим вървящата му колица Съмнява ме че с на шефката ми червеното Ярисче ще му взема 200 метра, камо ли с наще Алфички
      Щотро на господин Шумахер щерката става днес на 4 години и господин Шумахер реши да прекара денят със семейството си и Романе оправдания от рода на(бях от външната страна на платното )не оправдава това че ти накъсах ританките приеми че масларката е по лигава от бензинката и за твоя информация трябваше да е 215 коня на теста показа 191 коня на колелата при 4800 оборота
      Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• П.С. 136 коня с ремап съм ( което е не повече от 160-170 )[/QUOTE]
        Романе с тези 160-170 коня ти накъсах ританките с дръгливата 156-ца а ако толкова държиш на дръпката мога да приема ама не с гърчавата ланчиа ами с една немска масларка ако си навит свиркай немския дизелак(масларка) е от мене
        Last edited by Shumaher; d.m.y г., 00:08.
        Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Романе знаеш ли кво се сетих приятелю ще ти скоча с Пежото както е 1.1 60 коня така разказах играта на пасат 2.0 TDI на 100 метра що да не те намачкам и тебе ако не те е срам давай на 100 метра задника ти е мой
          Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Аз оправдания нямам. Намачках те и спрях. Малко ли ти е един автовоз разлика?
            А ти се оправдаваш с дъщеря си за 2-ри път ( първия, когато Тиши със 156-ата искаше да се гони с теб )
            Много долно да се криеш така. Да ме биеш с 1.1 ли ? Препоръчвам ти да спреш да пиеш тая развалена ракия

Comment

• ДОбре.. нека да не хвърляме само излишни думички във форума, ами на следващата среща сме на линия и направим едно замерване и да си покаже кой какво. В същност другия уикенд има писта Търново и е Цветница, така че няма да може да успеем доста хора. Така че по-следващата седмица т.е. на 3 Април ще стане интересно 155 1.8 129 vs. 147 1.6 120 vs. Kappa 2.4 с ремап. А да видим. НА 'артия аз съм в челото. Да видим на практика
              Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
                Аз оправдания нямам. Намачках те и спрях. Малко ли ти е един автовоз разлика?
                А ти се оправдаваш с дъщеря си за 2-ри път ( първия, когато Тиши със 156-ата искаше да се гони с теб )
                Много долно да се криеш така. Да ме биеш с 1.1 ли ? Препоръчвам ти да спреш да пиеш тая развалена ракия
                Романе да намеря ли поста ти от вечерта та сам да видиш кво си писал цитирам (бях от външната страна на платното) Романе сега скачаш щото вече я няма алфата да докарам ли BMW-то 530d 2003год.????????????????????????????

Не е много 204 коня
                Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщение
                  Романе да намеря ли поста ти от вечерта та сам да видиш кво си писал цитирам (бях от външната страна на платното) Романе сега скачаш щото вече я няма алфата да докарам ли BMW-то 530d 2003год.????????????????????????????

Не е много 204 коня
                  Да. Гонката свърши ( бих те ) и си бях от външната страна на платното и ти си мина покрай мен, когато спрях и реши, че си ме биел. Докарай го БМВ-то. Ама знаеш ли какво? Конкретно ТИ нямаш с какво да ме биеш. Ако искаш и самолет докарай

Comment

• Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
                    Да. Гонката свърши ( бих те ) и си бях от външната страна на платното и ти си мина покрай мен, когато спрях и реши, че си ме биел. Докарай го БМВ-то. Ама знаеш ли какво? Конкретно ТИ нямаш с какво да ме биеш. Ако искаш и самолет докарай
                    Романе поне си много открехнат и телефона ти е спрян та не можах да се свържа с тебе пиша у форума сигурен си в кошницата си а моят е разтикал масларката и купил друга BMW бензинка ако си навит на гонка ключ за ключ(ама като казвам ключ за ключ минаваме нотариус с 4 свидетеля ) звънни ми един телефон да удоворим условията 0889198944 айде да те видя колко ти бяга масларката щото когато ти напуках главата с 156-та не си призна щото бяхте двама приятели сега ще сме 2-ма на 2-ма с нотариус за твое успокоение BMW-то е Алпин 200 коня ако си навит скачай
                    пък като вземеш бавареца моем да се пробаме я с пежото я с ланчиата
                    най-вече пежото ще пусна щото е бегачка особенно когато го надъхвам с авиобензин 80 октана си пали гумите не че откакто съм го взел е виждал свестен бензин ама все пак кола е трябва да и угаждаме
                    Last edited by Shumaher; d.m.y г., 22:43.
                    Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщение
                      Романе поне си много открехнат и телефона ти е спрян та не можах да се свържа с тебе пиша у форума сигурен си в кошницата си а моят е разтикал масларката и купил друга BMW бензинка ако си навит на гонка ключ за ключ(ама като казвам ключ за ключ минаваме нотариус с 4 свидетеля ) звънни ми един телефон да удоворим условията 0889198944 айде да те видя колко ти бяга масларката щото когато ти напуках главата с 156-та не си призна щото бяхте двама приятели сега ще сме 2-ма на 2-ма с нотариус за твое успокоение BMW-то е Алпин 200 коня ако си навит скачай
                      пък като вземеш бавареца моем да се пробаме я с пежото я с ланчиата
                      най-вече пежото ще пусна щото е бегачка особенно когато го надъхвам с авиобензин 80 октана си пали гумите не че откакто съм го взел е виждал свестен бензин ама все пак кола е трябва да и угаждаме
                      Хахаха ти наистина ставаш забавен чак вече , батка. Първо беше вървящата ти 156, после беше Капата, след това ме хвърли на БМВ 530D, а сега последно ме прати на Алпина Вместо да ме плашиш с чужди коли, вземи си купи една твоя с която да го правиш, защото меко казано изглежда смешно и детински отстрани ( това ти го казва, човек много под твоите години). А твоя приятел, ако толкова му се губят ключове, мога да му уредя гонка с автомобил по мой избор Новия ми номер ще ти го пратя на личен.

П.С. Ако се съглася за алпината, какво ще измислиш после? Ферари ли? И момчето, което беше с нас тогава едвам се познавах с него. Като си толкова бърз, защо отказа гонка срещу дизеловата 156-а? Пак ли ще се оправдаеш с дъщеря си.
                      Last edited by RoMAN; d.m.y г., 00:41.

Comment

• Четох последните страници и искренно се смях.
                        Колегата schumaher наиситна се излага все повече със всеки пост (той и шъми се излоложи като напусна ferrari. Mръсен предател) . Това с чуждите коли които даже не са и алфетки е смешно. И аз сте ти докарма моя мотор ако искаш М6 или колата на BMW от WTCC вземи и се ще те окъпя . Тия BMW-та го сравнявай с GTA и всичките ще падат яко. Нищо лично не се обиждай просто спри да се излагаш.
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm
                        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed

Comment

• Ох наистина било забавно .... с авио горива ... пежото ... 80 октана ... към байконур .... от къде го измисли това с "80 октана" само не мога да разбера и какво е това авио гориво ? аз съм чувал че самолетите ги карат с Керосин което от своя страна е така наречената "суха нафта" която няма мазилни добавки за обикновенни дизели и е 110 октана антидетонационно число, много литлив и лесно запалим и при бензинки е неизползваем по принцип (топи сегменти) та може да си използвал нещо друго де сега няма да споря ... При комън рейл дизелите може да се ползва защото там ситуацията е друга но не чисто а сипваш в нафтата малко керосинец иначе пак отиваме към топенето на сегменти

Comment

• Shumaher, все още ли обмисляш предложението ми към бързото ви БМВ? Айде ще започнем залога с някой друга стотачка. Намерил съм турбо автомобил идеален за алпината. Звънни ми когато си готов.
                            Last edited by RoMAN; d.m.y г., 20:29.

Comment

• Здравеите,моля да ме насочите към сервиз в Русе,където могат да ми подменят тампоните и втулките на задните носачи.Неискам да подменям целите носачи.Благодаряви предварително.Колата ми е ГТВ

Comment

• Тази неделя времето ще е арно!!
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X